Naar de tandarts? Bij tandartspraktijk Acem uit Utrecht staan kwaliteit en aandacht voor de patiënt bovenaan. Door het blijven volgen van nieuwe ontwikkelingen binnen de tandheelkunde blijven we in onze praktijk constant werken met de nieuwste technieken en middelen.

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. Heeft uw gebit echter specifieke aandacht nodig, dan kunnen wij u verwijzen naar een van de vertrouwde specialisten met wie wij samenwerken. Wilt u zich bij onze praktijk inschrijven?

Onze praktijk is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. We beschikken voor het praktijkpand over ruim voldoende parkeergelegenheid.

Filosofie

In onze praktijk staat het behoud van een gezond gebit centraal. Door betrokken en open naar u te zijn willen we dit samen met u realiseren. Een bezoek aan de tandarts wordt doorgaans als niet prettig ervaren. Een vertrouwensband tussen patiënt en tandarts is belangrijk om zo goed te kunnen zorgdragen voor uw gebit.

Aan de hand van uw eigen wensen en de actuele situatie van het gebit stellen we een zorgplan op. In dit plan geven we het best passende advies en kiezen we in samenspraak met u voor een behandeling waar we rekening houden met zowel de korte als de lange termijn.

Bij behandelingen in onze praktijk maken we gebruik van nieuwe technieken en middelen. We streven er dan ook naar technisch perfect en up-to-date te werken.

Afspraak maken

U bent van harte welkom in onze praktijk. Bekijk hier welke behandelingen wij aanbieden of maak direct een afspraak bij onze praktijk.

Behandelingen

Laatste nieuws

Nieuwe website online

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. In samenwerking met TopPraktijk is deze website voor ons op maat […]

» Lees verder

Contactgegevens

Jonkvrouw Sanderijndreef 31

3562 LN Utrecht

(030) - 261 6262

info@tp-acem.nl

Vanaf 8.15 t/m 11.15 en 13.15 t/m 16.15
telefonisch bereikbaar op
doordeweekse dagen.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00

De praktijk is gesloten tussen
12:00 - 13:00

Direct aanmelden bij Tandartspraktijk Acem?

Wil je je direct aanmelden bij onze praktijk? Op dit moment is er nog plek voor nieuwe patiënten.

Direct aanmelden